Boksignering med Edward Blom

Vad sjutton betyder jackett? När ska man anlända till en tillställning? Vilket är egentligen ditt brödfat, det till höger eller vänster?

I boken Edward Bloms etikettbok. Om konsten att umgås med människor får du svar på och förklaring till alla etikettfrågor du någonsin har grubblat över. Allt från middagsbjudningar, bordsskick och restaurangbesök till livets avgörande tillfällen som barndop, bröllop och begravningar. I boken blandas det som fallit i glömska med helt nya företeelser där reglerna precis håller på att utformas. Edward förmedlar etikettens grundläggande väsen och de djupa principerna som ligger bakom. Detta är boken för den som skall gifta sig, flytta hemifrån, börja studera eller för de som kommit upp i åren och redan har god kunskap om etikett. En bok fylld med roliga anekdoter och Edwards medryckande berättande.

Edward Blom är kulturhistoriker, gastronom och författare, ständigt aktuell genom tv, radio, artiklar, sociala medier och föredrag. Han har tidigare gett ut tre kokböcker och en biografi.

Torsdagen den 10 juni kommer Edward Blom till oss och signerar sin bok mellan kl 16-17.

Varmt välkomna!