Boksläpps-signering med Veronica Palm

Onsdag 21/6 kl. 12.00-13.00

21 juni släpps Veronica Palms nya bok Med livet som insats (Bokfabriken). Dagen till ära besöker hon oss för en exklusiv lunchsignering. Träffa författaren, få med dig en dagsfärsk bok och fixa sommarens läsning!

*

Det har varit en händelserik mandatperiod för kulturutskottets ordförande Emilia Berg, men nu står äntligen riksdagens sommaruppehåll för dörren. Det är snart dags för den årliga politikerveckan i Visby och Almedalen och till hösten drar valrörelsen i gång. Allra mest längtar Emilia efter semester tillsammans med sina barn.

Då händer det oerhörda. Ett bombhot som sätter stopp för vårens allra sista omröstning i riksdagen visar sig vara inledningen på en dödlig konspiration med förgreningar högt upp i ett av regeringspartierna. En sammansvärjning på den absoluta högerkanten tänker genomföra ett blodigt och våldsamt attentat under Almedalsveckan. Emilias namn tillsammans med andra kvinnliga toppolitiker står överst på konspiratörernas dödslista.

Dagarna i Almedalen är en osynlig nedräkning mot det fruktansvärda som är på väg att hända. Emilias personliga koppling till en av konspiratörerna leder henne in i sammansvärjningens hjärta. I slutändan är hon den enda som kan stoppa terrordådet, med sitt eget liv som insats.

Med livet som insats är tredje boken om Emilia Berg. Sedan tidigare finns även Inte alla män (2021) och Ett högt pris (2022).

*

Veronica Palm lämnade politiken efter många år i dess absoluta centrum som socialdemokratisk politiker och skrev då den feministisk idéboken Systerskap. Hon har dessutom bidragit till en mängd antologier, och skriver krönikor i Dagens Arena, Korren och ETC. Hon är även ordförande i Alla kvinnors hus, Sveriges största kvinnojour.

*

Våra evenemang är kostnadsfria att vara med på, men vi ser förstås gärna att ni köper en bok när ni besöker oss!