Författarsamtal med Hanna-Linnea Rengfors

Torsdagen 3 mars kl.17.00

Hanna-Linnea Rengfors i samtal med Ida Therén.

TILLSAMMANS I MÖRKER:

Millennieskiftet.

Två hemligt förälskade tonårsflickor tillbringar sommardagarna vid ett kalkbrott. I en fjällstuga hundratrettio mil norrut sover sektledarens tvillingar tätt ihop på en renfäll. Kristian, Jonna och Ankan tar nattbussen hem till Skokloster. I Göteborg kliver Aidan och Hanna in på författarskolan med landsbygdslera på skorna. Lollo och Eileen delar ett studentrum i Skövde, de drömmer om storstadsliv, framgång och kärlek – och kanske är just kärlek den enda vägen uppåt?

Tjugo år senare har deras öden tvinnats samman.

Tillsammans i mörker är en berättelse om människoliv som binds ihop av kärlek, sex, sorg och skam, på resan genom ett Sverige fullt av krossade hjärtan och envisa drömmar.

HANNALINNEA RENGFORS:

HannaLinnea Rengfors är född i Skokloster 1981. Hon debuterade våren 2020 med diktsamlingen Närhetsprincipen, som hösten samma år följdes upp med romanen Candy.

Om Ida Therén:

Ida Therén är författare och litteraturkritiker. Hennes senaste bok är romanen ”Att omfamna ett vattenfall” (Natur och Kultur, 2020) och hon driver sedan 2021 podden Kulturbarnen tillsammans med Pontus de Wolfe.

Föranmälan för eventet är stängd.