Frallantimme under läslovet!

Kom på Frallantimme under läslovet!
Lör 5/11 kl. 12.00-13.00

Under läslovet bjuder vi in till en hel timma med fina Frallan och författare Sara Ohlsson! Det blir tid för frågor, signering, och kanske något annat kul!

Böckerna om Frallan passar många åldrar, men ungefärlig rekommenderad ålder 6-9 år.

Om senaste boken om Frallan:

Frallan längtar efter så himla många saker — mest av allt längtar hon till i morgon, för då ska hon ha övernattningskalas med Ester och Frasse! De ska hitta på egna sånger, ha skattjakt och leka Katten Strof, som går ut på att säga alla katastrofer och läskigheter man kan komma på. När de inte orkar vara vakna mer ska de sova över i mormors växthus. Men vad gör man om man vaknar på natten och allt är mörkt och alldeles FÖR läskigt?

Frallan älskar läskigheter är en bok om bästisar, kalas och saker som gör en så rädd att det kittlar i hela kroppen. Det är den sjätte, fristående boken i den hyllade serien om Frallan. Text av Sara Ohlsson, bild av Lisen Adbåge.

Sara Ohlsson är född 1977 på Öland och bor idag i Stockholm. Hon arbetar med barn- och ungdoms-tv, gillar att köra bil, skriva listor och bygga luftslott.

Hon har tillsammans med Lisen Adbåge skapat serien om Frallan, som hittills omfattar fem böcker: Frallan är bäst (2018), Frallan räddar världen (2018), Frallan och kärleken  (2019), Frallan har en hemlighet (2019), Frallan möter Frallan (2021) och Frallan älskar läskigheter (2022).