GSB 5 år! Författarbesök av Kajsa Ingemarsson

Gamla stans bokhandel firar 5 år 17/11-19/11!
Vårt samlade program för helgen hittar du här.

Programmet uppdateras löpande och fler punkter kan tillkomma.

Lördag 18/11 kl. 14.00: Författarbesök av Kajsa Ingemarsson

12 nycklar till ett magiskt liv är en inspirerande bok för den som söker en djupare mening med tillvaron. Den passar läsare som är nyfikna på sin egen potential och som vill finna kontakten med den magiska dimensionen av livet. Boken uppmuntrar läsaren att ge rum för stillhet, bejaka tillfälligheter, visa mod och följa sina drömmar. Den är konkret och jordnära samtidigt som den ger rum för det kittlande, hänförande och fantastiska.

– Jag vill leda läsaren mot en fördjupad självkännedom. Det är där det magiska livet börjar, och det är en väg som är öppen för oss alla, säger Kajsa Ingemarsson.

Bokens visar, steg för steg och med många konkreta exempel, på möjligheten att vara i nuet, att möta problem och utmaningar på ett konstruktivt sätt och att sluta fred med det som är. På så vis öppnar den upp för positiva förändringar, för den enskilde såväl som för världen i stort                          KAJSA INGEMARSSON är en av landets mest lästa och uppskattade författare med en lång rad framgångsrika böcker bakom sig. Med den banbrytande Trilogin om hjärtats väg tog hon på allvar plats som andlig inspiratör och lärare, och har sedan dess fått många nya följare och läsare som söker personlig utveckling på djupet. Kajsa Ingemarsson arbetar också som föreläsare, meditationsguide och livscoach.

Våra evenemang är kostnadsfria att vara med på, men vi ser förstås gärna att ni köper en bok när ni besöker oss!