Jonas Karlsson signerar Julnovellen Tomten

Lördag 2/12 kl. 11.00-12.00

Allas vår Jonas Karlsson är tillbaka med en ny fantastisk julnovell i fin presentutgåva från Akt-förlag, perfekt för högläsning! 2/12 besöker han Gamla stans bokhandel för en signering.

Julen har många anspråk och förväntningar, men tillvaron är inte alltid så lätt, särskilt när den vänts upp och ner, och inget är som det varit. I Tomten möter vi omtänksamma William som vill ställa allt till rätta, men hur löser man en situation som inte blir som man tänkt sig.

Han vaknade på julaftons morgon med ett ryck. Vad var det han satt igång? Varför hade han bestämt någonting med den där opålitlige stora buffeln? Han liknade inte alls bilden William fått upp i huvudet när han beställde en hyrtomte. Elin skulle förmodligen bli rädd och springa /…/

Tomten är första novellen i Akt Förlags serie, Samtida julnovell, skriven av författaren och skådespelaren Jonas Karlsson. Med denna utgivning vill förlaget också slå ett slag för värdet av högläsning, som är berikade, ja, rent av livsnödvändig. Så läs Tomten högt tillsammans med familjen, vänner, arbetskamrater, i bokklubben eller för grannarna. Självklart kan man alltid läsa själv på bussen, fiket, hemma i soffan eller några sidor till natten. Njut julen gemensamt – högläs Jonas Karlssons nyskrivna julnovell!