Languedoc och Rivieran inom räckhåll! Maria Unde Westerberg bjuder på reseinspiration. Semestra med tåg i Frankrike.

Lördag 19/11 kl. 14.00

Maria Unde Westerberg kommer på besök och berättar om de underbara reseböckerna Rivieran inom räckhåll (författare Maria Unde Westerberg och Kristina Svensson) och Languedoc inom räckhåll (författare Maria Unde Westerberg). För dig som är sugen på tågsemester i Frankrike!

 

Rivieran, denna mytomspunna kuststräcka vid det azurblå Medelhavet lockar med sin livsstil, natur och lokala mattraditioner. Det trendigaste sättet att resa hit är att göra som tsarer och konstnärer gjorde för hundra år sedan – att ta tåget. Lugnt, avslappnat och klimatsmart färdas du genom Europa. Framme på rivieran är rälsen lagd invid havet, vilket gör tåget perfekt för att utforska alla olika orter, var och en med sina kontraster. Med boken som guide är det lätt att resa. Du får praktiska tips på de finaste resrutterna från Sverige och hur du köper biljetter.

 

Uppföljaren till populära Rivieran inom räckhåll innehåller ännu fler fantastiska rutter för dig som vill skippa flyget till södra Frankrike. Här kan du läsa om var du hittar den goda maten, de bästa skaldjuren och finaste vandringarna,plus hur du fyndar bäst på antikmarknaden. Oavsett om du är på semester, har eget boende eller funderar på att köpa.

 

Foto Maria Unde Westerberg: Within Reach/Maria Unde Westerberg