Peter Winai signerar Volontärspelet

Lördag 30/9 kl. 14.00-15.00

Peter Winai besöker oss för att signera sin bok Volonärspelet.

Linneas liv står och stampar, men så erbjuds hon att arbeta som volontär på ett viltreservat i södra Afrika. Hon vill göra skillnad och bestämmer sig därför för att anta erbjudandet. När hon samtalar med mannen bredvid henne på planet som ska föra henne dit, och berättar om vad som utlovats, lyser hoppet och spänningen i hennes ögon. Men när hon väl är på plats hamnar hon snart i konflikt med en annan volontär som verkar vara ute efter henne. Osämjan eskalerar och snart finner sig Linnea stående inför farorna som ryms i den afrikanska vildmarken, och även ansatt av en människas konkreta hot.

Volontärspelet är en spänningsfylld roman som tar sig an stora och eviga teman – godhet, ondska och de inte alltid självklara gränserna där emellan.

Peter Winai har en unik bakgrund i konfliktområden och internationella miljöer, vilket har gett honom omfattande erfarenheter och insikter. Med tre publicerade böcker, inklusive två politiska spänningsromaner som avslöjar manipulationer inom vapenindustrin (Ingreppet) och illegal organhantering (Levande döda), har Peter utvecklat en förmåga att skapa berättelser som engagerar och drabbar läsarna. I Volontärspelet visar han återigen sin fallenhet för att skapa intrikata intriger och levande karaktärer.

Foto på Peter: Privat

Våra evenemang är kostnadsfria att vara med på, men vi ser förstås gärna att ni köper en bok när ni besöker oss!