Psykologikväll i Storkyrkan: (Miss)lyckat föräldraskap – två generationer Einhorn

Torsdag 12/9 kl. 18.00
Psykologikväll i Storkyrkan

Nu händer det. En ny generation Einhorn tar plats på scen. Michael Einhorn debuterar och han gör det tillsammans med sin pappa Stefan Einhorn. De har tillsammans skrivit Handbok i (miss)lyckat föräldraskap. Välkommen till ett uppriktigt och osminkat samtal, som också bjuder på många skratt, där Stefan och Michael Einhorn talar om att vara far och son, om visionen och krocken med verkligheten, att hantera förväntningar och om viljan att nå fram till varandra. Kort sagt – hur man misslyckas och lyckas med föräldraskap och familjeliv. Och vad man möjligen kan göra åt saken.

Moderator för samtalet är domkyrkokaplan Kristina Ljunggren.

”För mig var det viktigaste med boken att komma närmare min pappa och förstå honom bättre. Hur lyckades det? Inget vidare, på ett plan. På ett annat plan blev det dock succé. Man kan förstå människor på olika sätt, och i vissa viktiga avseenden har jag verkligen lyckats tränga in i min pappas värld.”
Michael Einhorn

”Om man ger sig på att skriva en bok med sin son om föräldraskap, speciellt när man har mest kunskap om hur man inte bör bära sig åt, får man ta det onda med det goda. En sak är emellertid säker och det är att denna resa har varit oerhört lärorik.”
Stefan Einhorn

Samtalet arrangeras i samarbete med Natur & Kultur och Storkyrkan.

Foto på Michael och Stefan Einhorn: Andreas Lundberg

Våra evenemang är kostnadsfria att vara med på, men vi ser förstås gärna att ni köper en bok när ni besöker oss!