Release för Italien inom räckhåll med Maria Unde Westerberg! Upptäck norra Italien med tåg.

Måndag 10 juni kl. 17.00-19.00: Release för Italien inom räckhåll

Den efterlängtade uppföljaren till de populära reseguiderna Rivieran inom räckhåll och Languedoc inom räckhåll är äntligen här.

Välkommen att fira släppet av Italien inom räckhåll med Gamla stans bokhandel och Maria Unde Westerberg, som alltid tar med sig en underbar feststämning och en smittande härlig reslust när hon besöker oss!

I Italien inom räckhåll får du ta del av de bästa råden om hur du tar dig till norra Italien på det smartaste och mest hållbara sättet att resa: med tåg. Förläng semesterkänslan med tips om mat och vin för gudar, om soldränkta torg i såväl gömda små byar som i de större städerna, glittrande sjöar och böljande gröna kullar där historiens vingslag är närvarande i varje vrå.

Maria Unde Westerberg är expert på tågresande i Europa. I sin tredje resehandbok bjuder hon in oss till fest, denna gång i norra Italien. Hon delar med sig av handfasta tips längs vägen, på plats i Italien liksom hur du på enklast möjliga sätt bokar biljetterna och tar dig fram med tåg. Med barn, med hund eller solo. Så snabbt som möjligt, eller längs de mest spännande omvägarna för många resor på räls framöver.

Foto på Maria: privat

Våra evenemang är kostnadsfria att vara med på, men vi ser förstås gärna att ni köper en bok när ni besöker oss!