Releasefest för Nilla Kjellsdotters Himmelsgården

Onsdag 25/1 kl. 17.00-19.00

Varmt välkommen på releasefest för Nilla Kjellsdotters Himmelsgården, som är uppföljaren till Flickan i Stenparken (2022). Under tillställningen samtalar författaren med Clara Gustafsson, förläggare på Norstedts förlag.

Första boken i serien om Mija Wadö fick stort genomslag hos deckarläsarna. Himmelsgården utspelar sig i Österbotten – i likhet med förra boken.

HANDLING 
En ung flicka hittas död i skogen, med en vit ros i handen. Det råder inga tvivel om att hon blivit mördad. Polisen Mija Wadö har precis återvänt i tjänst, och får fallet på sitt bord. Den döda flickan, Elin, har varit på rymmen tidigare, men alltid dykt upp igen. Elin deltog i ett läger på Himmelsgården, och polisen kämpar med att få de unga lägerdeltagarna att öppna sig. Motstånd finns även hos byborna, som redan tycks ha bestämt sig för vem som är skyldig – en situation som snabbt kan bli farlig.

OM UPPHOVSPERSONEN
Nilla Kjellsdotter är född 1987, uppvuxen och bosatt i Österbotten i Finland. Hon bor med man och två barn i byn Oravais, där även seriens huvudkaraktär, Mija Wadö, bor.