Boksamtal med Sara Stridsberg

OBS! KVÄLLENS SAMTAL FLYTTAS TILL BOKHANDELN                                          Torsdagen 16 september kl.18.00

Välkommen till detta samtal , med Sara Stridsberg och Ulf Lindberg.

Berättelserna i Sara Stridsbergs bok Hunter i Huskvarna utspelar sig i trånga svenska landskap och ute i världen, mellan barndom och förbrukade liv, mellan sorg och livsgnista, mellan rå verklighet och saga. Det är valar och barer och nedlagda fabriker, det är städer och familjer i ruiner, ensamma divaner och näckrosor och rovdjur, begravningar och hämndbegär och hemliga sällskap och den eviga frågan om förlåtelse. Elva öden som tillsammans skapar en svindlande mytologi om kärlek och överlevnad.

”När Vättern öppnar sig som ett isblått skimrande hav, det är när man kommer åkande norrifrån, jag har aldrig sett något sådant någon annanstans, när ljuset slår in i backspegeln då tänker jag att jag är i Los Angeles, att det här är mitt Los Angeles. Jag kör snabbt hela den sträckan, med en förväntan som inte kommer att infrias, men som är där varje gång, som om livet börjar precis där. Den känslan försvinner efter Tokeryd, när världen liksom krymper och sugs in som i en svart säck.”

Storkyrkan
Trångsund 1, Stockholm

Allt du behöver veta

Kostnad för kvällens arrangemang är 200 kronor. Då ingår Sara Stridsbergs bok Hunter i Huskvarna. (Den kommer att finnas på plats under evenemanget.)

Anmäl dig nedan samt swisha till 123 381 26 58 – ange ”Stridsberg” i meddelandefältet. Du skrivs då upp på vår gästlista.

Vill eller kan du inte swisha är du självklart välkommen till bokhandeln för att säkra din plats på evenemanget.

Om du inte vill köpa boken, får du i stället ett presentkort på samma summa att använda i Gamla stans bokhandel.

Kom i tid, men kom bara om du är helt frisk.

 

Föranmälan för eventet är stängd.