Boksignering (och smygsläpp!) med Lars Wilderäng och Peter Sjölund

Onsdag 16 augusti kl 16:30-17:30

Två författare är på besök i huvudstaden och passar på att signera sina nya böcker innan de far iväg mot nya äventyr:

Lars Wilderäng signerar Ishjärta, den tredje boken i hans bästsäljande thrillerserie om Hanna Hjerta och Särskilda Omständigheter.

Lars Wilderängs stora intresse för politik och samhällsfrågor lyser igenom i alla hans framgångsrika böcker. 2018 vann han Stora ljudbokspriset med Höstsol. Film-, tv- och spelrättigheter har sålts till nio av hans titlar och han har sålt i över 800 000 exemplar. Ishjärta är hans tolfte roman och den tredje i thrillerserien om Hanna Hjerta. Tidigare titlar i serien är Kungshjärta (2022) och Drönarhjärta (2021).

Ishjärta är en rafflande, internationell spionthriller som tar läsaren från Sverige via Indonesien, Alpernas lyxskidorter, Berlins nattklubbar, Moskva och till långt norr om Polcirkeln, samtidigt som en pandemi sprids runt jorden.

Peter Sjölund är Sveriges främste expert på dna-släktforskning och kommer att signera Alla är vi valloner (officiellt utkommer boken 18 augusti).

Vem har inte fått höra att ”vår släkt härstammar från vallonerna”? Detta är den vanligaste släktmyten som florerar och den finns i nästan alla familjer med rötter i Sverige. Men få vet varför äldre släktingar – ofta inte utan en viss stolthet – berättar om vallonblodet som ska finnas i släkten.

Dna-släktforskaren Peter Sjölund skriver i Alla är vi valloner om hur och varför släktmyter uppstått. Flera av de stora släktmyterna undersöks idag av sanningsjagande medborgarforskare, utrustade med ett mycket kraftfullt verktyg – dna.

Varmt välkomna!