Stolt Litterär Salong med Saga Becker , Aleksa Lundberg och Annika Hamrud

Välkommen att lyssna till ett spännande och viktigt samtal mellan Annika Hamrud, Saga Becker och Aleksa Lundberg. Författarna samtalar med förläggaren Casia Bromberg. Få din bok signerad och träffa likasinnade.

Aktuella böcker:

Våra tungor smakar våld – Saga befinner sig i ett gränsland. Utan tilltro till sin egen existens står hon till förfogande för andras lustar. Det är en lömsk trygghet där kroppen är vapen och skådeplats; männen brottslingar och beskyddare. När Vincent kommer in i hennes liv ställs en dörr på glänt. Han ser henne. Och i Saga väcks en längtan. Kanske är världen en plats även för sådana som hon.

Bögtjejen är en berättelse om hur det känns när ens utseende inte stämmer överens med hur det känns inuti, om ett sökande i ett samhälle fullt av fördomar kring vad det innebär att vara kvinna, man, bög, fjolla eller trans.

Najjuma hör skottsalvorna runt sig, men hon ser inte var de träffar. Mansröster skriker, de springer fram och tillbaka i Najjumas och Miriams bar. I Fundamentalisterna får vi följa de som drabbas av homofobin i Uganda, men också predikanter och aktivis­ter på vardera sida om lagen.Fundamentalisterna : de nya kyrkorna och hatet mot HBTQ-personer