Erik Ehn läser ur Lilla Buddha söker Lycka

Lördag 18 maj kl. 14:00

Dramatenskådespelaren Erik Ehn läser ur Lilla Buddha söker lycka av Claus Mikosch.

Detta samtal är en del av vårt program under Stockholms bokhelg, ta del av hela programmet här

”Lilla Buddha får dig att tänka till. En riktig pärla för alla åldrar!”
Uwe Schmidt, Berliner Morgenpost

Välkommen till Gamla stans bokhandel och lyssna på ett smakprov när skådespelaren Erik Ehn läser ur Claus Mikosch bok, Lilla Buddha söker lycka.

Kom också ihåg att maj och juni bjuder på flera härliga som roliga högtider och festligheter att fira! Så gör er redo och ladda upp med, Lilla Buddha söker lycka, perfekta presenten för vårens och årets alla tillfällen, som Mors dag, dop, bröllop, studenten & skolavslutningar, jubilaren, födelsedagen eller gå-bort-presenten.

Modet att våga möta nytt, får dig att hitta hem. I tretton tänkvärda historier,berättade med känsla och humor får vi vandra med i det universella sökandet efter lycka.

Lilla Buddha söker lycka är en tidlös berättelse om vänskap, nyfikenhet och konsten att vara lycklig. Läsaren får följa med på lilla Buddhas vindlande resa, och i sitt sökande möter och upptäcker han olika landskap, livsstilar och människor – men mest av allt upptäcker han sig själv.

Berättelsen om lilla Buddha är älskad av läsare världen över och har sålts i mer än 250 000 exemplar i tyska upplagan, och har jämförts med Antoine de Saint-Exupérys, Den lille Prinsen, för dess filosofiska – stilla och enkla – betraktelser av livet och mänskliga relationer.

Efter avslutad skolgång reste Claus jorden runt och förälskade sig i Indien. Där fick han höra historierna som småningom kom att inspirera honom till böckerna om lilla Buddha, som är en alldeles egen gestalt och upptäcktsresande, helt fristående från buddhismen och dess grundare Buddha.

Lilla Buddha söker lycka är en bok för alla åldrar (rekommenderas från ung vuxen till vuxen) och är värd att läsas om och om igen. Det är den första i en serie av hittills sex böcker.

Översättning: Rebecca Kjellberg
Foto på Erik: Sören Vilks

Programmet är i samarbete med Akt Förlag.
www.aktforlag.se

Våra evenemang är precis som vanligt kostnadsfria att vara med på även under bokhelgen, men vi ser förstås gärna att ni köper en bok när ni besöker oss.